Millor advocat família a Castelló 2024

Si vol assessorament del millor advocat família a Castelló, en el despatx d’Adrián Vidal Abogado portem anys d’experiència en la pràctica legal, amb l’afany de brindar als nostres clients un excel·lent servei.

CONTACTI AMB NOSALTRES

Si bé donem atenció a diversos assumptes legals, el Dret de Família és una de les àrees més importants que els nostres clients ens exigeixen atendre. Això ens dóna l’oportunitat de brindar serveis integrals i d’alta qualitat en l’àmbit legal.

Brindem assessorament del millor advocat família a Castelló

En el procés de trobar el mètode de resolució de conflictes més adequat, creixem dia a dia. Si el marc d’una mediació no ens ofereix els resultats que pensem satisfactoris, ens centrarem en els procediments judicials amb els quals puguem aconseguir la millor solució.

millor advocat família castellon de la plana

A través de tots aquests anys d’experiència com a millor advocat de Família a Castelló de la Plana, ens hem adonat que el divorci amb fills menors és sempre un problema que cal resoldre amb el màxim esforç i cura.

Adrian Vidal Batiste
Adrián Vidal Batiste

El Dret de Família actua en els següents tres aspectes:

El Matrimoni: incloses les disposicions legals relatives a les relacions maritals. Així mateix, afectarà el sistema econòmic matrimonial, així com qualsevol invalidació, separació o divorci. Veure Codi del Dret Matrimonial, BOE.

La Filiació: inclou tant la matrimonial com l’extra matrimonial. Veure Llei 11/1981 publicada en el BOE:

La Tutela: que es fonamenta en les normes legals relacionades amb la cura i protecció de persones i els seus béns quan aquestes no estan capacitades per a fer-ho per si mateixes. Veure Llei 13/1983 de reforma del Codi Civil en Matèria de Tutela.

¿Necesita un abogado de familia?

Contacte hoy mismo con Adrian Vidal Batiste.
Estudiaremos su caso en particular y le ofreceremos la ayuda que usted requiere.

L’interès superior del menor gaudeix d’especial protecció en els casos de separació o divorci.

Primer, hem de parar esment als interessos d’els/les nens/nenes, per això sempre ens esforçarem per brindar la solució més adequada per al seu benestar. En tot procés de separació són els menors els qui estan més exposats, per la qual cosa és important que en tot moment es vetlli per la seva protecció.

Los intereses de los niños son lo primero

Si està passant per un procés de separació o divorci a Castelló de la Plana, el millor és estudiar totes les opcions detingudament per a evitar sorpreses desagradables en el futur.

Aquest és un moment difícil, però no podem ignorar aquests temes importants. I per a aquest fi, com a millor advocat família a Castelló som aquí per a ajudar-la / ajudar-ho en la seva situació.

Si necessita assessorament legal, acudeixi immediatament a Adrián Vidal Abogado, on podrà guiar-li en totes les opcions que millor s’adaptin a la seva situació concreta.