Dret Mercantil

El Dret Mercantil s’encarrega d’estructurar l’organització comercial actual i de fixar les condicions pròpies de la normativa jurídica vinculada als empresaris. Aquesta és la denominació que reben tots els subjectes que desenvolupen activitats vinculades al comerç.

Les nostres especialitats
  • Dret concursal
  • Dret del transport
  • Dret societari
  • Dret de la distribució comercial
  • Contractes mercantils
Dret Concursal

El Dret Concursal és la branca del dret mercantil formada per les normes substantives i processals que tenen per objecte la regulació del concurs de creditors, el qual és un tràmit legal que té lloc quan una persona, física o jurídica, entra en una situació d’insolvència que li impedeix afrontar tots els pagaments que deu.

Dins d’aquest concurs de creditors ens podem trobar amb dues situacions diferents: la fallida i la suspensió de pagaments.

La seva finalitat és buscar una solució a la situació d’insolvència d’un deutor respecte a diversos dels seus creditors, perquè el primer pugui finalment complir amb les seves obligacions

Podem Ajudar-te

Scroll to Top

IMPORTANTE Ante la actual situación de Emergencia Sanitaria, informamos que el despacho estará cerrado hasta que finalice la misma. Continuaremos trabajando de manera telemática. Por cualquier urgencia o de interés inmediato, podéis comunicaros a través del teléfono: 680 998 237 o de nuestro Email: hola@adrianvidalabogado.es Muchas gracias por vuestra consideración.

IMPORTANT Davant l’actual situació d’Emergència Sanitària, informem que el despatx estarà tancat fins que finalitzi la mateixa. Continuarem treballant de manera telemàtica. Per qualsevol urgència o d’interès immediat, podeu comunicar-vos a través del telèfon: 680 998 237 o del nostre Email: hola@adrianvidalabogado.es Moltes gràcies per la vostra consideració.

Este sitio web usa Cookies para mejorar y optimizar la experiencia del usuario.