Qui soc

Adrián Vidal Batiste

Advocat multidisciplinari a Castelló, ofereix un servei d’assessorament jurídic tant per a particulars com empreses.

Apostant per la qualitat en el servei i la diversitat d’especialitats a les quals donar solució, l’objectiu és oferir un assessorament jurídic complet als nostres clients.

Per a això, comptem amb una àmplia trajectòria en les diferents branques del Dret (Civil, Família, Penal, Laboral,…), amb el que aconseguim satisfer les necessitats dels nostres clients, ja siga mitjançant la negociació d’acords extrajudicials, o bé, defensant els seus interessos via judicial davant els Jutjats i Tribunals de tota Espanya.

Tot això, des d’una atenció al client personalitzada, professional i pròxima.

El nostre objectiu és garantir la seguretat jurídica dels nostres clients, oferint-los un complet assessorament jurídic en totes les àrees del Dret.

Els nostres honoraris s’ajusten a les necessitats i possibilitats del client, oferint-li un pressupost clar i detallat d’un primer moment.

Adrian Vidal Batiste

Contacte

680 998 237

Horari de  9:00 – 19:00 hs.

Adreça c/ Mayor nº 6, piso 4t (12001) Castelló

Email hola@adrianvidalabogado.es

Ressenyes a Google

Los servicios prestados fueron excelentes y no tuve que preocuparme de problema en ningún momento fue todo muy profesional.
Ismael Albcrw
Ismael Albcrw
2022-06-06
Trato excelente.
Lidon Pelaez
Lidon Pelaez
2022-01-04
Un profesional serio y competente que realiza un trabajo excepcional. Hice una búsqueda en internet y de los seleccionados fue el único que realmente me dio buenas opciones y mostró interés. Actualmente me está ayudando en unas reclamaciones económicas de intereses abusivos y al leer sus escritos te queda bien claro su importante labor como abogado. Un 10
ILAZKI TORRENT
ILAZKI TORRENT
2021-08-30
La profesionalidad es evidente frente a Adrián, abogado caracterizado tanto por la calidad hacia el cliente como por la eficiencia frente a cada caso en el ámbito jurídico. Gracias por tu labor 😊
Inma Ibañez
Inma Ibañez
2020-12-02
Excelente profesional, trato muy personalizado y cercano. Totalmente recomendable Adrián 👍
Òscar Mollon
Òscar Mollon
2020-09-08