Compromesos a ajudar els nostres clients a tindre èxit

Necessita un advocat de confiança a Castelló que done resposta als seus assumptes legals.

Adrián Vidal Batiste
Carrer Major, 6, piso 4º, 12001 Castellón de la Plana, Castellón

Pose's en contacte

680 998 237

Tracte pròxim i professional

En Bones Mans

El despatx d’advocats ubicat a Castelló és especial per l’atenció al client, per l’estudi detallat de cada tema, per la innovació i l’esperit de superació amb el qual afrontem cada assumpte. El client gaudirà de la professionalitat, proximitat i bon tracte que es mereix.

Experiència

L'experiència en les diferents branques del Dret garanteix la seguretat jurídica dels nostres clients, atés que ens permet oferir un assessorament legal integral.
Ms éinformació ⟶

Redefinint L'Èxit

La innovació i la superació en cada assumpte ens porta a augmentar la confiança dels nostres clients, complint les seues expectatives.
Més informació ⟶

Abogado Derecho Familia en Castellón

Àrees De Pràctica

Inici 1

Dret Civil

El Dret Civil tracta de totes aquelles qüestions relacionades amb contractes, reclamacions, dret de família, estat de les persones, interessos privats i moltes altres

Inici 2

Dret De Família

Advocats especialitzats en la tramitació de tota mena de procediments matrimonials, de separació, divorci, mesures provisionals, entre altres.

Inici 3

Dret Penal

Com advocats actuem com defensa i acusació particular en tota mena de delictes, en procediments abreujats i sumaris.

Contract

Dret Administratiu

Assessorament jurídic i defensa judicial en el camp del dret administratiu, reclamacions i tota classe d'expedients i recursos davant i contra ajuntaments i altres administracions de l'Estat.

Inici 4

Dret Laboral

Dins del nostre àmbit d'actuació, també assessorem empreses i treballadors en temes laborals, solucionant qualsevol tipus de problema.

Money bag

Dret mercantil

El Dret Mercantil s'encarrega d'estructurar l'organització comercial actual i de fixar les condicions pròpies de la normativa jurídica vinculada als empresaris.

Inici 4

Mediador

La mediació és un procediment alternatiu de resolució de disputes, on un tercer neutral -el mediador- condueix un procés de negociació.

Inici 6
Derecho Administrativo
Inici 7

Professionals al seu servei

Per què triar-nos

Els serveis que ofereix el despatx d'Adrian Vidal Batiste a Castelló de la Plana, estan basats en l'excel·lència professional i atenció personalitzada al client.

Inici 8

Oferim serveis en totes les branques del Dret: civil, mercantil, penal, administratiu, laboral, amb especialitat en dret de família, divorcio, separacions, modificació de mesures.

Inici 9

També oferim serveis de mediació civil i mercantil que suposen rapidesa, eficàcia i estalvi al client.

Inici 10

El despatx és especial per l'atenció al client, per l'estudi detallat de cada tema, per la innovació i l'esperit de superació amb el qual afrontem cada assumpte.El client gaudirà de la professionalitat, proximitat i bon tracte que es mereix..

Puc ajudar-lo

Ressenyes a Google

Los servicios prestados fueron excelentes y no tuve que preocuparme de problema en ningún momento fue todo muy profesional.
Ismael Albcrw
Ismael Albcrw
2022-06-06
Trato excelente.
Lidon Pelaez
Lidon Pelaez
2022-01-04
Un profesional serio y competente que realiza un trabajo excepcional. Hice una búsqueda en internet y de los seleccionados fue el único que realmente me dio buenas opciones y mostró interés. Actualmente me está ayudando en unas reclamaciones económicas de intereses abusivos y al leer sus escritos te queda bien claro su importante labor como abogado. Un 10
ILAZKI TORRENT
ILAZKI TORRENT
2021-08-30
La profesionalidad es evidente frente a Adrián, abogado caracterizado tanto por la calidad hacia el cliente como por la eficiencia frente a cada caso en el ámbito jurídico. Gracias por tu labor 😊
Inma Ibañez
Inma Ibañez
2020-12-02
Excelente profesional, trato muy personalizado y cercano. Totalmente recomendable Adrián 👍
Òscar Mollon
Òscar Mollon
2020-09-08
Adrian Vidal Batiste

Podemos ayudarte,
ponte en contacto con nosotros