Dret Penal

Actuem com a defensa i acusació particular en tota mena de delictes, en procediments abreujats i sumaris, i també com a acusació i defensa en els judicis per delictes lleus.

Així mateix, també prestem assistència a detinguts.

Són moltes les raons per les quals, en un moment determinat, pot veure’s embolicat en un procés penal de qualsevol índole. I és que, la comissió de determinats delictes tipificats com a tal dins del Dret Penal així ho contempla. Aquests, en la majoria dels casos, li faran enfrontar-se a penes de presó de major o menor gravetat i a la pèrdua del seu patrimoni. Aquest és el motiu pel qual comptar amb un advocat penalista a Castelló que s’ocupi d’oferir-li l’assessorament que necessita i de defensar-lo.

Les nostres especialitats
Dret Penal 1
Violència de gènere

La nostra àrea d’especialització també ens porta a temes tan candents actualment com la violència de gènere.
La violència de gènere comprèn tot acte de violència física i psicològica, incloses les agressions de la llibertat sexual, amenaces, coaccions, etc.
Per desgràcia tots els anys apareixen nombrosos casos de violència de gènere. Per a acabar amb aquesta xacra molts advocats posem a la disposició de les dones la nostra ajuda professional, sobretot a aquelles persones que estan en situació de risc per a així aconseguir el suport legal que necessiten, així com una millor protecció.

Derecho Penal

Podem ajudar-lo