Dret Penal

Actuem com a defensa i acusació particular en tota mena de delictes, en procediments abreujats i sumaris, i també com a acusació i defensa en els judicis per delictes lleus.

Així mateix, també prestem assistència a detinguts.

Són moltes les raons per les quals, en un moment determinat, pot veure’s embolicat en un procés penal de qualsevol índole. I és que, la comissió de determinats delictes tipificats com a tal dins del Dret Penal així ho contempla. Aquests, en la majoria dels casos, li faran enfrontar-se a penes de presó de major o menor gravetat i a la pèrdua del seu patrimoni. Aquest és el motiu pel qual comptar amb un advocat penalista a Castelló que s’ocupi d’oferir-li l’assessorament que necessita i de defensar-lo.

Les nostres especialitats
 • Violència de gènere
 • Delictes contra la persona: lesions, homicidi, assassinat, etc.
 • Delictes econòmics: apropiació indeguda, estafa, falsedats, delictes societaris, blanqueig de capitals, insolvència punible, falsificacions, etc.
 • Delictes de trànsit: alcoholèmies, excés de velocitat, conducció sense carnet, desobediència a l'autoritat, conducció temerària i omissió del deure de socors
 • Delictes contra el patrimoni: robatori, furt, encobriment, danys, defraudacions, etc.
 • Delictes contra la salut pública: tràfic d'estupefaents.
 • Delictes administratius i polítics: suborn, prevaricació, urbanístics, tràfic d'influències, malversació, fraus, negociacions prohibides, corrupció i infidelitat en custòdia documents
 • Delictes contra el medi ambient i urbanístics: contra l'ordenació del territori.
 • Delictes contra la llibertat: detenció il·legal, segrest, amenaces, coaccions, tortura i contra la integritat moral.
 • Delictes contra l'honor: calúmnia i injúria.
 • Delictes contra la seguretat social i el dret dels treballadors.
 • Delictes contra la llibertat sexual: agressió sexual, abús sexual, assetjament sexual, etc.
 • Delictes contra la intimitat: descobriment i revelació de secrets, violació de domicili.
 • Altres Delictes
Violència de gènere

La nostra àrea d’especialització també ens porta a temes tan candents actualment com la violència de gènere.
La violència de gènere comprèn tot acte de violència física i psicològica, incloses les agressions de la llibertat sexual, amenaces, coaccions, etc.
Per desgràcia tots els anys apareixen nombrosos casos de violència de gènere. Per a acabar amb aquesta xacra molts advocats posem a la disposició de les dones la nostra ajuda professional, sobretot a aquelles persones que estan en situació de risc per a així aconseguir el suport legal que necessiten, així com una millor protecció.

Derecho Penal

Podem ajudar-lo

Scroll to Top

IMPORTANTE Ante la actual situación de Emergencia Sanitaria, informamos que el despacho estará cerrado hasta que finalice la misma. Continuaremos trabajando de manera telemática. Por cualquier urgencia o de interés inmediato, podéis comunicaros a través del teléfono: 680 998 237 o de nuestro Email: hola@adrianvidalabogado.es Muchas gracias por vuestra consideración.

IMPORTANT Davant l’actual situació d’Emergència Sanitària, informem que el despatx estarà tancat fins que finalitzi la mateixa. Continuarem treballant de manera telemàtica. Per qualsevol urgència o d’interès immediat, podeu comunicar-vos a través del telèfon: 680 998 237 o del nostre Email: hola@adrianvidalabogado.es Moltes gràcies per la vostra consideració.

Este sitio web usa Cookies para mejorar y optimizar la experiencia del usuario.